За нас

 Външни винилни изолации / сайдинг /
Винилният сайдинг /от англ.- siding - обшивка /представлява изработена от поливинилхлорид ламела, устойчива на атмосферни влияния, с добра огнеупорност топло и шумо изолация, която се използва за облицоване и външна изолация на сгради и замества традиционните строителни мазилки и изолации.

Всеки монолитен PVC лист е с дължината 3,80м., ширината 25,4см., дебелина 1.27мм.и имитира традиционните за къщите от средата на миналия век в Северна Америка дъсчени обшивки. Спрямо класическите, изработени от качествена дървесина, винилният сайдинг е много по-издръжлив и здрав,икономически изгоден, с естетически вид и доказал се в времето материал.

Отделните плоскости лесно се сглобяват в секции с желаните размери. В долния си край всеки елемент е огънат в специфична форма, позволяваща свързване с предходния панел, а в горния край ръба е така перфориран, че да осигури закрепяне към направената скара.

Едно от предимството на винилния сайдинг е и цветовото разнообразие, което дава избор за различни архитектурни решения. Отделните профили за една фасада могат да бъдат в един или в повече цветове, съчетани по избор.